Udtalelser og referencer

JCI Danmark støtter BigKids

Igennem flere år har JCI Danmark fokuseret på at støtte konkrete projekter af høj kvalitet igennem konkret assistance.

JCI Danmark holdte Nationalkongres i Esbjerg oktober 2009 (se www.nk09.dk). Hvor BigKids blev inviteret til at komme og fremlægge projektet. Efterfølgende blev BigKids udvalgt af JCI Danmark.

JCI Danmark (www.jci.dk) er en national netværksorganisation der fokuserer på personlig udvikling, internationalt arbejde og CSR (virksomheders frivillige arbejde med at integrere sociale, etiske og miljømæssige hensyn i deres forretningsaktiviteter). JCI Danmark er en del af en global netværksorganisation med over 350.000 medlemmer fra 170 lande.

 

Ålborg Kommune 

At tale om overvægt kan være vældig problematisk, fordi det ofte er noget, man forbinder med skyld og skam – Naima Halse Kirkefeldt forstår at tale om overvægt på en måde så alle – overvægtige, normalvægtige, praktikere, lægmand - kan forstå og ikke mindst genkende problematikkerne. Ingen kan næppe sige sig fri for have laster og Naima har nogle vigtige pointer og formår i daglige termer at tale give handleanvisninger, så man ikke er slave af lasterne, men selv kan tage kontrol.” 

Mette Borup Krogh v/Aalborg Kommune
Sundhed og Bæredygtig UdviklingKvalitets sikring af Mission Nexus

Her et par ord om Naima og  hendes store bidrag som sparringsparter.
Naima er en ildsjæl med et meget stort hjerte. Hun er iderig, passioneret, reflekterende og utrolig gavmild - også med at dele ud af sin store erfaringer i arbejdet med børn og unge.
Jeg har haft stor glæde af løbende sparing, som stifter af projektet Mission Nexus. Et projekt med formålet at danne opfølgende netværksgrupper til børn og unge efter ophold på Julemærkehjem.
Personligt har det gjort stort indtryk på mig, at mærke Naima´s overskud til nærværende engagement på sidelinjen, selv i perioder hvor Naima selv har travlt.
Det er helt klart min oplevelse, at Naima trives med at have mange bolde i luften, og hun har et overskud og enestående evne til at få alle bolde til at føle sig som noget helt særligt.

Hvert eneste kontakt med Naima har været inspirerende, utrolig hjerteligt og ja jeg kan bedst bedst beskrive det som en følelse af at blive sat  i en livsglad stikkontakt.

Naima har kvalitets sikret Mission Nexus via Bigkids og Adipositasforeningen og derved har det været muligt, at komme i kontakt med julemærkhjems børnene fra kbh. kommune og endvidere at sikre os en kvalificeret mission.

Jeg er meget taknemmelig!

Charlotte Kruse
Projektleder v/ Mission Nexus
Kontakt Bigkids